Vločkový štrůdl

84 (1)Tenhle recept jsem získala od jedné maminky, kterou znám díky internetu.Jako většina maminek máme rády sladké, ale nerady bychom nabraly zpět ta kila, která jsme od porodu pracně ztrácely, proto jsme hledaly variantu dobrého a zdravého štrůdlu.
Navíc velká výhoda tohoto štrůdlu je ta, že je rychlý, nemusí se nic vážit, prostě přesně to, co teď potřebuji.

recept na vločkový štrůdl
Ingredience
  1. 2 hrnky vloček
  2. půl hrnku vody
  3. 2 jogurty
  4. lžička až dvě medu
  5. 2 větší jablka
  6. skořice
Postup
  1. Vločky smícháme s vodou a přidáme jogurty a med. Jablka nakrájíme na kousky (já použila nastrouhané) a smícháme se skořicí (můžeme přidat rozinky, oříšky, atd.). Z těsta jsou dvě nohavice, takže část těsta nandáme na plech s pečícím papírem (do tvaru štůdlu), na to jablka a na jablka zase těsto, tak aby jablka nebyla vidět. Pečeme v předehřáté troubě na 200 asi 30 minut.
Proprepiaf.cz https://proprepiaf.cz/

84 (2)U nás slavil úspěch i ze strany manžela.
Dobrou chuť

razítko

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Share on Google+
Google+

Líbilo? Pak děkuji za sdílení 🙂